fredag 7 maj 2010

Home sweet home!


Hemma från våran tripp...som tog oss ända till Forserum! Hahaha ni trodde vi åkt iväg på värsta resan va? Kändes onödigt att berätta om & alla blev ju sååå nyfikna :) Det har iallafall varit sköna lata dagar hos syster med familj, men hemma är alltid bäst! Det roligaste ska bli Stellas reaktion... att få träffa sin pappa igen, det har varit mycket bappa dem här dagarna.

Massor av frisk luft har det blivit.

Hämtat kusin Alicia på dagis har varit spännande.


Stella har busat & busat med Alicia, har inte varit jätte populärt! Inte lätt att få hem en sån liten busa som tar alla ens saker & bara retas :/
Tack för trevliga dagar fam Becker/Erdman

2 kommentarer:

♥ Fikamonster ♥... sa...

Ooohhh, var det en sån lång utflykt ;-). Men egentligen spelar inte sträckan så stor roll, det är skoj med ombyte ibland även om det är skönt att komma hem sen.

Apropå färgerna på Cult så är jag inte heller den där som egentligen kör så mkt med färg, men har man renoverat köket i bara vitt och mörkgrått så blir det ganska fint att sätta till en färg =)

Linda Sjölin sa...

Jag tycker d lät som en underbar resa! Härligt att få komma iväg ibland och längta lite!

Nope, d va faktiskt inget ljusparty, men många ljuslyktor, sen fanns det myggar/fat, bestick, skålar, barngrejer, utegrejer mm. Fint va d allt!