onsdag 8 december 2010

Emil


I Lönneberga..har stigit Stella åt huvudet! Hon har ju tittat en längre tid nu men oxå på Lotta & Barnen i bullerbyn. Men det här har blivit hemskt! Det är bara Emil nu, & när hon väl tittar så frågar hon bara efter Emils pappa, nästan så hon gråter efter honom. På nätterna skriker hon efter Emils pappa! Nä det får bli ett slut på Emil tittandet nu! Någon som känner igen den här fixeringen?

5 kommentarer:

♥ Fikamonster ♥... sa...

Kanske inte riktigt känner igen mig i fixeringen men jag har en fd Emil-tokig här hemma med som fortfarande lägger till med uttryck såsom "förgrömmade unge" i tid och otid *fniss*. Just precis nu är hon inne i en "Bert-period", beror ju såklart på storesyrran :-)

Linda Sjölin sa...

haha du är så rolig Marlene! Tycker om Dig! Kram

Tess sa...

Hehe. Kommer ihåg att Simon också var väldigt fast i olika filmer. Det går över! Men kanske en minskning av den dagliga emildosen =)

Annan sa...

hahaha jag gillar med emil=) o emils pappa, helt rätt Stella! nästa år kanske vi kan ses hemmna istället för ica=)? kram

Anna sa...

Sigge är oxå helt fast i Emil nu... bara det som gäller! Alltid någon tröst kanske ;-) men barn är väl lite sådana.. de kör samma sak om o om igen tills de hittar något nytt o nöta...

KRAM